TMN DJs

De TMN DJ’s zijn professionele allround en club-dj’s die op elk publiek perfect weten in te spelen. Ze zijn zeer ervaren in het draaien van de meest uiteenlopende muziekstijlen op de meest uiteenlopende feesten, met mensen van van alle leeftijden en aantallen variërend van 50 tot 10.000 man. Naast het verzorgen van de muziek bij al onze shows, treden ze ook los van onze shows op in verschillende grote uitgaansgelegenheden door het hele land, waaronder in veel clubs en discotheken, maar ook op een aantal kleine festivals. Wij stellen ze graag aan u voor.

20160505-IMG_2658-bewerktTMN - kopie

Hendrik

“Een feest bouw je samen. Daarom ben ik continu op zoek naar interactie met het publiek. Als zij het naar hun zin hebben dan heb ik ook een topavond.  Zo geven we elkaar energie, halen we het maximale uit een feest en knallen we samen het dak eraf!”

20160505-IMG_2763-bewerktTMN - kopie

Christiaan

 

20160505-IMG_2618-bewerktTMN - kopie

Dirk Jan

 

TSB

The Soulvario Brothers

The Soulvario Brothers is een te gekke dance-formatie bestaande uit de 3 hierboven genoemde broers, waarvan er 2 draaien en 1 op de sax speelt. Ze zijn begonnen in de regio Ede, maar draaien inmiddels door het hele land op steeds grotere club- en dancefeesten in clubs als Villa Thalia (Rotterdam), Escape (Amsterdam) en Radion (Amsterdam). Ook hebben ze al een aantal festivals aangedaan, waaronder de Heideweek en het studentenfestival Hajraa.
Hun muziekstijl is lastig in een hokje te plaatsen, maar kan het best worden beschreven als opzwepende melodische house met herkenbare vocals en lyrics.
Ze staan bekend om hun interactieve shows, de te gekke DJ met live sax combinatie, hun opzwepende en energieke sets én de ultieme klik met het publiek. They will make you dance!

Wilt u TMN DJ's boeken of meer informatie over onze DJ's? Klik op de button hieronder.