TMN Event Support

Bent u op zoek naar een professionele partij die verstand heeft van licht en geluid én weet wat er allemaal bij een evenement komt kijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Event support bestaat bij ons uit het verzorgen en bedienen van licht en geluid op de meest uiteenlopende (zakelijke) evenementen, het schuiven van bandjes of presentaties en het geven van gefundeerd advies omtrent de organisatie van uw feest of evenement. Wij verhuren dus niet, maar adviseren en verzorgen. TMN biedt de oplossing voor vrijwel elke situatie. U vertelt ons wat uw wensen zijn, wij maken vervolgens voor u een op maat gemaakt plan dat hier perfect op aansluit. Zo heeft u totaal geen zorgen en kunt u zich volledig focussen op het belangrijkste onderdeel van uw evenement: de inhoud. Meer info over de 4 verschillende pijlers binnen event support vindt u hieronder.

Event Support Licht

Licht

Het goed uitlichten van een podium of zaal is belangrijk, want een net iets anders of verkeerd uitgelicht podium kan een groot verschil maken in de uitstraling van uw band of evenement.
Omdat kwaliteit belangrijk is, werkt The Music Network uitsluitend met hoogwaardige A-merken. Op het gebied van intelligent licht vertrouwen wij op Martin. Dit A-merk stelt ons in staat in al uw wensen te voorzien. Griven en Showtec vullen onze inventaris perfect aan met betrouwbaar conventioneel licht. Onze lichttechnici maken gebruik van SGM lichttafels. Zo komen alle systemen optimaal tot hun recht en gaat er geen kwaliteit verloren.
Om uw evenement goed uit te kunnen lichten is een professioneel truss-systeem een vereiste. TMN maakt gebruik van Prolyte truss om verlichting en speakers in op te hangen. Daarbij is veiligheid ontzettend belangrijk en om die reden wordt alles geborgd met speciale safety‘s.

Event Support - Geluid

Geluid

Ook op het gebied van geluid zijn er veel mogelijkheden. Zo is de klankkleur en de zuiverheid van het geluid erg belangrijk voor de verstaanbaarheid en de manier waarop geluid en spraak wordt ervaren. Het grootste struikelpunt bij zakelijke bijeenkomsten en evenementen is vaak de verstaanbaarheid van uw gastspreker. Wij zorgen ervoor dat een spreker te aller tijden goed verstaanbaar is.
Daarvoor werken we niet alleen met een professionele crew met verstand van zaken, maar ook werken we enkel en alleen met absolute topmerken. Met onze speakers van het zeer exclusieve Fohhn, aangedreven door Crown of QSC versterkers, processoren van Fohhn en microfoons van Sennheiser kunt u vertrouwen op een kraakheldere en krachtige weergave van spraak en muziek. Onze DJ‘s draaien uitsluitend met DJ-gear van Pioneer.

Event Support Tech ondersteuning

Technische Ondersteuning

TMN is inmiddels ook zeer gedreven in het schuiven van bands en het bedienen van licht en/of geluidsinstallaties, dus mocht u op zoek zijn naar een geluidsman, een lichtman of geluidstechnicus, laat het ons dan weten. Onze professionele crew staat voor u klaar!

Event Support advies

Eventorganisatie/Advies

The Music Network heeft inmiddels niet alleen ervaring in het verzorgen, maar ook in het organiseren van clubfeesten, sportevenementen en hockeyfeesten. De doelgroep verschilt daarbij per feest of evenement, waardoor dus ook de aanpak verschilt. Voor sommige opdrachtgevers hebben wij de complete show en de muziek verzorgd, voor andere organisaties hebben wij ons daarnaast ook bezig gehouden met het opzetten van een draaiboek, een financieel plan en met de promotie/communicatie naar de doelgroep in de vorm van posters en ander beeldmateriaal, pakkende teksten, algehele uitstraling etc. etc.
Doordat we zoveel feesten voorbij hebben zien komen weten we precies wat wel en niet werkt. We adviseren u dan ook graag bij het opzetten en organiseren van uw feest of evenement.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen te bespreken. Heeft u interesse? Klik op de button.