TMN Shows

Op zoek naar een exclusieve all-in discoshow op maat voor uw bedrijfsfeest, studentengala, hockeyfeest, bruiloft of verjaardag? Wij verzorgen voor u het licht, geluid en de muziek tegen een overzichtelijke en aantrekkelijke all-in totaalprijs. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent. We zorgen er in alle gevallen voor dat onze discoshow perfect past bij de grootte van uw feest of evenement, maar ook bij de setting en de locatie. Hoe groot of klein het ook mag zijn, wij maken er gegarandeerd een groot feest van! Wilt u meer informatie over wat wij met onze complete shows voor u kunnen betekenen? Of wilt u een show boeken? Klik dan op de button hieronder.
Bent u op zoek naar een complete show voor uw bruiloft, zakelijke evenement, club- of flashbackfeest? Lees dan verder onder de afzonderlijke kopjes op deze pagina.

TMN Wedding Shows
TMN Business Events
xplode-logo2
flashback-logo2

Jullie trouwdag behoort tot een van de mooiste en meest bijzondere momenten van jullie leven. Maak het nog mooier met een van onze stijlvolle weddingshows.

Wij verzorgen voor u het licht, het geluid én de muziek op uw bedrijfsfeest, netwerkborrel, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie. Uiteraard houden wij rekening met de setting, de grootte van het event, de locatie en uw wensen als opdrachtgever.

Xplode discoshows is de ultieme club-experience voor studenten. Met supergave lichtshows die elke ruimte omtoveren tot een ware discotheek of exclusieve uitgaansgelegenheid.

Back to the classics met Flashback. U hoort de grootste hits uit de 60s tot en met de 00s, waarbij de focus ligt op de lekkerste muziek uit de jaren 70 en 80. De ideale show voor 70s, 80s of 90s party’s, maar ook voor huwelijksfeesten, netwerkborrels, bedrijfsfeesten en verjaardagen.