TMN Live logo png

The Music Network Live is een exclusief live concept waarin we de wereld van elektronische -en live muziek samenbrengen. Het betreft een combinatie van DJ’s en live muzikanten en zorgt daarmee voor een extra beleving tijdens uw feest of evenement. De TMN DJ speelt als altijd in op het publiek en de muzikanten voegen een live element toe aan de muziek en de show waarbij ze ook zoeken naar interactie met het publiek. Het is dan ook niet alleen lekker om naar te luisteren of lekker om op te dansen, maar ook supergaaf om te zien. TMN Live is te boeken in verschillende bezettingen, van DJ met Sax tot aan DJ met Sax, percussie, gitaar en toetsen. Zowel de TMN DJ’s als de TMN Live muzikanten zijn zeer ervaren en professioneel in wat ze doen. Doordat ze perfect weten om te gaan met verschillende muziekstijlen bezorgen ze zowel de liefhebbers van elektronische als van live muziek een unieke ervaring en een te gekke avond.
Check hieronder onze live muzikanten en enkele filmpjes van TMN Live:

20160505-IMG_2575-bewerktTMN

Dirk Jan

Zijn passie voor dit mooie instrument ontstond al op jonge leeftijd. Begonnen bij een harmonie en fanfare waarna hij overstapte naar een big band. Hij laat zich inspireren door diverse artiesten en momenteel focust hij zich voornamelijk op elektronische en populaire muziek. Door zijn ervaring als dj weet hij direct een klik te maken met het nummer én het publiek. Met een vette sound, verrassende performance en een flinke dosis enthousiasme en energie blaast hij het woord live-artiest letterlijk nieuw leven in; entertainer en saxofonist in één!

20160505-IMG_2261-bewerktTMN

Pim

Pim slaat al van jongs af aan zijn slag, zowel letterlijk als figuurlijk, en ziet muziek dan ook als zijn grote passie. Inmiddels speelt hij op de meest uiteenlopende slagwerkinstrumenten en is daarmee elk genre de baas. Zijn percussie set-ups zijn bij uitstek geschikt om de lekkerste beats mee te creëren en het publiek mee los te krijgen. Samen met de hele zaal werkt hij keer op keer naar een knallend hoogtepunt toe. Niet alleen een sensatie voor het oog dus, maar de ultieme beleving voor elke feestganger!

20160505-IMG_2349-bewerktTMN

Gijs

Gijs is toetsenist bij The Music Network, studeert aan het conservatorium en speelt daarnaast in verschillende bands. Hij is al van jongs af aan veel bezig met muziek en door zijn passie hiervoor doet hij er dan ook alles aan om het maximale uit elke performance te halen. Heerlijke piano- en synthesizermelodieën in combinatie met de vetste effecten zorgen voor een extra muzikale dimensie om helemaal op los te gaan!

20160505-IMG_2274-bewerktTMN

Simon

Zijn debuut bij The Music Network Live kwam niet geheel onverwacht. Simon weet namelijk al zijn hele leven bij iedereen de juiste snaar te raken, ongeacht het genre, en past daarom perfect bij ons concept. Sinds het afronden van zijn opleiding conservatorium is hij dag en nacht bezig met muziek en trakteert hij het publiek telkens weer op een waanzinnige performance. Voor wie hem nog niet Live heeft mogen aanschouwen: Simon weet op verschillende manieren de lekkerste klanken uit zijn gitaar te toveren; een ware snaartovenaar als u het ons vraagt.

20160505-IMG_2296-bewerktTMN

Joshua

Joshua is muzikant in hart en nieren, valt zo nu en dan in voor een van onze live muzikanten, maar houdt zich bij The Music Network vooral bezig met licht en geluid. Daarnaast denkt hij op locatie mee in de uitstraling van onze shows. Hij weet van wanten als het om schuiven gaat, als geluidsman zorgt hij ervoor dat alles fantastisch klinkt en staat.

Meer info over TMN Live of wilt u boeken? Klik op de button hieronder!