xplode-logo2

Xplode zorgt voor de ultieme club-experience. De lekkerste clubknallers en populairste hits zorgen in combinatie met de stevige bastonen en een exclusieve lichtshow voor een fantastische avond. Xplode richt zich voornamelijk op studenten tot en met 25 jaar.

Elke show laat weer iets kunstigs zien voor wat betreft de opstelling van licht en geluid, dat is een van de dingen waarmee we ons onderscheiden van andere partijen. Van een piratenschip opgebouwd uit truss tot een dance-arena, creativiteit ten top. Uiteraard maken wij alle shows perfect op maat zodat deze naadloos aansluit op de ruimte en uw publiek.
 

Mocht u de show naar een nog hoger niveau willen tillen kunt u denken aan het gebruik van special effects. Wij bieden u een brede selectie aan special effects aan die perfect aansluiten op de lichtshow. Denk bijvoorbeeld aan discobollen, stage flames, CO2-kanonnen, confetti-shooters, blacklightkanonnen , sneeuwmachines of een verlichte LED-dansvloer. Daarnaast is het ook mogelijk om uw feest met behulp van schuimmachines om te toveren tot een schuimparty zoals vaak te vinden is in de grote clubs op populaire vakantiebestemmingen.
Naast special effects zijn er nog meer extra opties om uw show onvergetelijk te maken. Bij Xplode is het namelijk ook mogelijk om de show om te laten dopen tot videoshow of lasershow. In het eerste geval zullen er uiteraard videoclips worden gedraaid maar zijn er ook een aantal extra functionaliteiten die toegevoegd kunnen worden, zoals sms- en dansschermen. Een lasershow zal het publiek versteld doen staan en geeft een groots club- en festivalgevoel.

 

Klik op de button onderaan de pagina en kom geheel vrijblijvend te weten wat wij concreet allemaal voor ú kunnen betekenen.