Over ons

The Music Network staat op de eerste plaats voor de verzorging van exclusieve discoshows als ook het verzorgen van te gekke live acts en dj-acts. Daarnaast organiseren wij evenementen voor jongeren, volwassenen en de zakelijke markt én voorzien wij (zakelijke) evenementen en presentaties van licht en geluid.

Ons doel is om mensen te vermaken, te laten genieten en te ontzorgen. Dat doen wij in het voortraject al door goed te luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers en onze opdrachtgevers ook te adviseren in hun keuzes omtrent de invulling van hun feest of evenement. We stellen ons zeer flexibel op en weten daardoor om te gaan met de meest uiteenlopende budgetten. Tijdens het feest of evenement leggen we de focus op het vermaken van het aanwezige publiek en onze opdrachtgevers zodat iedereen ontspannen kan genieten van een sfeervol, ongedwongen en supergeslaagd feest of evenement. Op de zakelijke markt zorgen wij er uiteraard ook voor dat de juiste audiovisuele middelen aanwezig zijn voor uw presentatie, congres of vergadering waardoor u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de inhoud van uw evenement.

Al deze werkzaamheden verrichten wij met een jong, fris, enthousiast en creatief vriendenteam dat al jaren met elkaar samenwerkt en daardoor zeer goed op elkaar is ingespeeld. Al onze mensen hebben veel ervaring op meerdere gebieden binnen de muziek –en entertainmentwereld en zijn daarom erg goed in wat ze doen. Wij hanteren allemaal dezelfde professionele werkwijze en dezelfde hoge kwaliteitsmaatstaven.

Onze DJ's hebben veel ervaring in het draaien van de meest uiteenlopende stijlen waardoor zij op elk feest goed kunnen inspelen op het publiek. Datzelfde geldt voor onze muzikanten die ook veel ervaring hebben in het spelen van de meest uiteenlopende stijlen muziek in verschillende bezettingen en samenstellingen. Wij maken van ieder feest een knalfeest!

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Klik op de button.